Prisöversikt

Nya priser from 1 sept 2022!


Introduktionsavgiften för nya kunder är 250 kr, debiteras ej vid bokningar på minst en vecka. Minsta debitering är två dagar/fyra besök. Under högsäsong är minsta debitering fem fulla dagar- gäller från midsommarhelgen tom 15/8 samt jul- och nyårshelgen. En nyckelavgift på 150 kr tillkommer för bokningar som är kortare än en vecka.

 

Alla priser nedan är inklusive moms och RUT-avdrag:

Hembesök 2 ggr per dag, minst en timme sammanlagt, grundpriset gäller max 3 katter

Mån-Fre  350 kr ( två besök )

Lör-Sön  450 kr ( två besök )

Storhelgsdagar samt övriga röda dagar 600 kr ( två besök)

En vecka ( 14 besök ) 2500 kr, för varje storhelgsdag eller röd dag tillkommer 150 kr per dag

Två veckor ( 28 besök )  4500 kr, för varje storhelg eller röd dag tillkommer 100 kr per dag

Varje extra katt utöver tre kostar 50 kr per dag och ger mer tid

Om din katt tar flera mediciner eller ska ha insulinspruta 2 ggr per dag så innebär detta ett ökat ansvar och obekväm arbetstid- därför tillkommer då en avgift på 100 kr per dag.

Resekostnad ingår i ovan priser om hushållet ligger inom radie på 5 km från södra Guldheden i Göteborg, för hushåll som ligger utanför denna radie utgår milersättning på 2:50 kr per extra km. Utöver detta kan det tillkomma 30-40 kr per dag i parkeringsavgift om du bor på mycket centrala adresser som tex Linnégatan och Kungsportsavenyn och inte kan erbjuda en parkeringsplats. 

Priset du betalar består av två tjänster (50/50). Den ena är kattpassningstjänsten och den andra är en städtjänst (som berättigar till RUT-avdrag). Detta innebär att du har möjlighet att få 25% avdrag på grundpriset, förutsatt att du under inkomståret inte redan utnyttjat hela ROT/RUT-avdraget. Observera att avdraget redan är gjort på fakturan- du behöver inte själv ansöka hos Skatteverket via deklaration.Företaget är registrerat och har F-skattsedel.