KattKoll

Jag som driver företaget heter Helén Olsson. Företaget startades av mig under sommaren 2010. Ända sedan 12 års ålder har det funnits katter i mitt liv. Jag älskar verkligen katter och kan omöjligen passera en katt utan att hälsa på den. Katter och deras olika personligheter och beteenden fascinerar mig.

Den som har inspirerat mig att starta den här firman är min energiska katt Simba. Han kräver mycket tid, uppmärksamhet och stimulans. Han är kanske inte den mest idealiska innekatten men vi har hittat lösningar som gör att både vi människor och katten trivs i hemmet.

Numera är jag också uppfödare av Sibirisk katt. Jag har tre ljuvliga sibiriska damer boende hos mig. Du kan läsa mer om detta och mig på min hemsida för uppfödningen: www.amfilikis.se


Jag gör mitt allra bästa för att din katt ska må så bra som möjligt när du är bortrest. Du ska inte behöva ha dåligt samvete för att du lämnar din katt och reser bort.

Helén och Simba

Helén och Simba

Alice Håman

Alice hjälper till vid behov och när Helén behöver vara ledig. Hon kommer att jobba en del av sommaren 2017. Alice har växt upp med katter och lever för närvarande med två charmiga Ocicats och huskatten Missan. Hon har stor kunskap om katter och erfarenhet av kattavel och kattutsällningar. Alice gör allt för att er katt ska må bra när ni är bortresta.

 

 

Alice och Cittra

Kommentarer

Annabelle

19.11.2013 22:38

Helen is absolutely great. Fluff is loving the attention and care. It's a definite treat for Fluff when Helen comes around.

Tania C

05.05.2012 21:36

Tack att du alltid tar så väl hand om våra katter. Dom gillar dig jätte mycket och är alltid pigga och glada när vi kommer tillbaka från semester.

Senaste kommentaren

25.04 | 14:56

Under fem år har vi anlitat Kattkoll och är så nöjda! Vår katt, Essie, stortrivs med att bli tillsedd av Helén och vi möts alltid av en glad och nöjd kisse när vi kommer hem. Tack Helén för att du fi!

09.08 | 12:16

Hej. Behöver kattvakt lördag 13 mars - lördag 20 mars 2021. Pris?

14.10 | 09:45

Tinna kan du maila istället? Detta är bara ett kommentarsfält.

13.10 | 18:13

Hej! Du har hos Bella och Texas på masthugget julen 2017. Nu bor jag mina härliga katter i Nya Hovås. Jag bjuden till mina barn o barnbarn 23 på kvällen till 25 på eftermiddagen. Hur har du det ?

Dela den här sidan